0485 - 371868 info@weren.nl

U bent op zoek naar maatwerk?

wie is Weren interieurprojecten

Weren Interieurprojecten adviseert, ontwerpt en realiseert interieurprojecten voor bedrijven en particulieren.

Maatwerk is onze specialiteit dankzij onze ervaren en gemotiveerde medewerkers.

We werken uitsluitend met professionele en moderne apparatuur in onze ruime werkplaats om uw wensen te realiseren. Door de combinatie van vakkennis en de juiste machines weten wij elk interieur op een smaakvolle wijze vorm te geven.

Op deze website kunt u een kijkje nemen in onze keuken. Ook willen wij u inspireren met een greep uit een reeks gerealiseerde interieurprojecten voor zowel particulieren als bedrijven. Hierdoor krijgt u een indruk van de mogelijkheden om ook úw droominterieur te realiseren. Geïnteresseerd? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Maasvalleiwonen.nl

Iedereen die op zoek is naar kwaliteitsbedrijven op het gebied van wonen en (ver)bouwen, hoeft voortaan maar één internetadres in te tikken: www.maasvalleiwonen.nl. Dit nieuwe internetportaal biedt een overzicht van gerenommeerde, regionaal georiënteerde bedrijven die garant staan voor uitstekende service en hoogwaardige producten. Maasvalleiwonen.nl is speciaal ontwikkeld voor mensen die (ver)bouwplannen hebben of advies over hun woonsituatie willen inwinnen. De website bevat een uitgebreid aanbod van gerenommeerde bedrijven die praktisch iedere woonwens kunnen realiseren. Van bouwbedrijven en verhuizers tot keukenleveranciers en hoveniers, maar ook hypotheekadviseurs, makelaars en notarissen.

Bekijk onze video

Heeft u interesse in het laten ontwerpen van een interieur? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

of bel nu  0485 - 371868

Weren Interieurprojecten

Saxe Gothastraat 3
5831 AX Boxmeer

0485 - 371868
06 - 22385204
info@weren.nl