U bent op zoek naar maatwerk?

Professioneel maatwerk interieur door Weren

Door ons specialisme in het bouwen van maatwerk keukens en interieur kan elke specifieke inrichting en elk uniek design door ons worden gerealiseerd.

Bij elk project nemen wij uw wensen en eisen mee in de ontwerpfase.

Hierbij wordt rekening gehouden met materialen, bedieningsgemak en uiteraard uw budget. Wij betrekken u nauw bij de ontwerpfase zodat uw wensen perfect naar een tekening worden vertaald. Het ontwerp wordt tot in detail met u doorgesproken zodat elk onderdeel van uw inrichting voldoet aan uw verwachtingen. Dankzij onze vakkennis en jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat het interieur op de juiste wijze wordt ontworpen. Nadat de ontwerpfase is afgerond ontvangt u een gedetailleerde planning van de productie en de plaatsing van uw interieur.

Maatwerk

Tijdens de productie besteden wij de grootste zorg aan kwaliteit en afwerking. Ons machinepark en vakmensen met oog voor detail staan garant voor een professioneel resultaat. Op basis van een gedetailleerde planning worden de onderdelen geproduceerd en ondergaan daarna een interne kwaliteitscontrole. Ook tijdens de plaatsing van uw interieur gaan wij zorgvuldig te werk. Hierbij wordt zorg gedragen voor een perfecte afwerking en een minimale overlast in uw bedrijfs- of woonruimte. Reeds opgeleverde projecten en tevreden binnenhuisarchitecten en projectontwikkelaars waarmee wij hebben gewerkt bewijzen dat.

Weren interieur maatwerk

U bent op zoek naar

  • Maatwerk interieur geheel afgestemd op uw persoonlijke stijl
  • Betaalbaar passend en persoonlijk advies
  • Maatwerk voor uw interieur dat ook functioneel is

Wij van Weren stellen uw wensen centraal. We zijn een trots specialist op het gebied van maatwerk voor uw interieur. Benieuwd naar onze mogelijkheden?

maatwerk interieur

Onze mogelijkheden – van badkamer tot complete inrichting

Op het gebied van maatwerk interieur gaan wij geen uitdaging uit de weg. Leg vooral uw wensen en ideeën aan ons voor, hoogstwaarschijnlijk kunnen wij u helpen. Weren is er voor het complete plaatje: één adres waar van plan tot realisatie uitgevoerd wordt. 

Iedere ruimte in uw woning is geheel naar eigen wens in te richten. Maatwerk betekent dat we rekening houden met de specifieke indeling van uw ruimte. We optimaliseren de functie van de ruimte, en maken efficiënt gebruik van elke centimeter. Het streven is balans: een stijlvolle én bruikbare ruimte. 

Uw persoonlijke interieuradviseur 

Weet u zelf nog niet waar u aan toe bent? Onze interieuradviseurs helpen u graag om van plan tot realisatie te komen. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we al meerdere keren van een huis een thuis weten te maken.

Kleinschalig, lokaal en betrokken

Uw eigen huis is ontzettend belangrijk. De plek waar u zich prettig voelt, ieder moment van de dag. Als er wat verbouwd wordt of aan het interieur veranderd, begrijpen wij als geen ander dat u graag wilt dat dat goed en netjes gebeurt. Weren is kleinschalig. Deze fijne ‘ons kent ons’ sfeer zorgt voor een hoge betrokkenheid bij uw project. Een uitgangspunt waar wij veel waarde aan hechten.

Naast de hoge betrokkenheid en persoonlijke aanpak, staat Weren voor: 

  • Eerlijk advies over interieurontwerp en materialen
  • Efficiënt werk volgens een overzichtelijke planning
  • Professionele medewerkers en moderne apparatuur
  • Een kwalitatief hoogwaardig en mooi eindresultaat

Onze ruime werkplaats is voorzien van professionele en moderne machines en apparatuur. Uiteraard door de inzet van onze ervaren en gemotiveerde medewerkers weten wij ieder interieur op een smaakvolle wijze vorm te geven, waarbij de wensen van onze klanten zoveel mogelijk tot hun recht komen.

Ton Weren

Eigenaar, Weren

Maatwerk interieur voor thuis of uw bedrijf 

Een interieur gaat vaak een leven lang mee. Wanneer u verhuist, een bedrijf overneemt of toe bent aan een nieuwe look is het logisch dat u dit naar uw eigen hand wilt zetten. Weren denkt met u mee. Met onze kennis en uw wensen streven we naar het beste resultaat voor uw maatwerk interieur. 

Wij hebben ruime ervaring op zowel particulier als zakelijk gebied. Zo hebben we van verschillende woonkamers en werkplekken het ideale interieur weten te ontwerpen. 

Maatwerk bij u thuis 

Verhuisd? Of toe aan een nieuw, fris interieur? Eindelijk die ideeën die u mogelijk al jaren in uw hoofd zitten uit werken? Maatwerk interieur kan uw woning omtoveren tot een nieuwe plek, een nieuwe beleving. Onze interieuradviseurs weten regelmatig onze klanten te verrassen met wat er allemaal mogelijk is. 

Bij Weren hebben we een totaalaanpak. Net waar u behoefte aan heeft: van interieuradvies tot het uitvoerende werk. Bekijk ons portfolio om een indruk te krijgen van wat wij zoal kunnen. Welke uitdaging heeft u voor ons liggen?

Maatwerk op uw werkplek

Een zakelijk interieur, zoals een salon, een winkel, een kantoorruimte of massagepraktijk wordt vaak intensief gebruikt. Wel zo prettig als deze ruimte perfect is afgestemd op uw werkzaamheden. Voor zowel de klant als u zelf moet het een logische en werkzame indeling zijn. Maatwerk interieur draagt daaraan bij. 

Mogelijk heeft u zelf al ideeën over de ideale toepassing van uw ruimte. Onze interieuradviseurs zijn er om daar nog eens samen naar te kijken. We werken samen toe naar de optimale staat van uw werkplek. Heeft u ons portfolio al bekeken? Meerdere werkplekken hebben wij efficiënt weten te ontwerpen en uitvoeren. 

maatwerk interieur

Maatwerk interieur Boxmeer en omliggende plaatsen 

Wij van Weren leveren maatwerk interieur voor zowel bedrijven als particulieren. We doen dit voor de omgeving Boxmeer, Nijmegen, Cuijk, Gennep en Venray. Dankzij ons uitgebreide machinepark ervaart u minimale overlast bij u thuis. Enkel de plaatsing zal bij u op locatie gebeuren. We produceren en werken enkel met hoogwaardige materialen, afgestemd op uw wensen.