0485 371868 info@weren.nl

U bent op zoek naar maatwerk?

Weren is
maatwerk interieurs

Door ons specialisme in het bouwen van maatwerk keukens en interieur kan elke specifieke inrichting en elk uniek design door ons worden gerealiseerd.

Bij elk project nemen wij uw wensen en eisen mee in de ontwerpfase.

Hierbij wordt rekening gehouden met materialen, bedieningsgemak en uiteraard uw budget. Wij betrekken u nauw bij de ontwerpfase zodat uw wensen perfect naar een tekening worden vertaald. Het ontwerp wordt tot in detail met u doorgesproken zodat elk onderdeel van uw inrichting voldoet aan uw verwachtingen. Dankzij onze vakkennis en jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat het interieur op de juiste wijze wordt ontworpen. Nadat de ontwerpfase is afgerond ontvangt u een gedetailleerde planning van de productie en de plaatsing van uw interieur.

Maatwerk

Tijdens de productie besteden wij de grootste zorg aan kwaliteit en afwerking. Ons machinepark en vakmensen met oog voor detail staan garant voor een professioneel resultaat. Op basis van een gedetailleerde planning worden de onderdelen geproduceerd en ondergaan daarna een interne kwaliteitscontrole. Ook tijdens de plaatsing van uw interieur gaan wij zorgvuldig te werk. Hierbij wordt zorg gedragen voor een perfecte afwerking en een minimale overlast in uw bedrijfs- of woonruimte. Reeds opgeleverde projecten en tevreden binnenhuisarchitecten en projectontwikkelaars waarmee wij hebben gewerkt bewijzen dat.

Weren Interieurprojecten

Saxe Gothastraat 3
5831 AX Boxmeer

0485 - 371868
06 - 22385204
info@weren.nl