Interieur op maat;

professioneel, perfecte afgewerkt, minimale overlast.

Weren adviseert, ontwerpt en maakt maatwerk. Uw interieur is in goede handen, uw wensen staan bij ons centraal. Wij ontwerpen interieurs op maat voor zowel particulieren als bedrijven. Dankzij de gouden handen van onze vakmensen realiseren wij uniek maatwerk voor elke specifieke inrichting. 

Een interieur op maat gaat verder dan de standaard oplossingen. We gaan graag met u rond de tafel om uw persoonlijke wensen te bespreken. Hoe groot of klein deze wensen ook zijn, Weren gaat geen uitdaging uit de weg. Een interieur op maat optimaliseert de beschikbare ruimte en daar denken en werken wij graag aan mee. 

Design

Gebruiksvriendelijkheid

Materiaalgebruik

Duurzaamheid

Budget

Gouden handjes, oog voor detail en een indrukwekkend machinepark

Onze vakmensen denken met u mee vanuit uw perspectief. Ze behandelen uw huis, zoals ze ook hun eigen huis zouden behandelen. Bij een interieur op maat komt wat kijken: onze professionals nemen graag zorg uit handen.

Met de juiste materialen, machines, kennis en ervaring staan ze u bij. Uw woning in de juiste (gouden) handjes.

Duurzame oplossingen met de juiste materialen

Uw interieur op maat wordt uitgevoerd met de juiste materialen en duurzame oplossingen. We houden voortdurend rekening met uw persoonlijke stijl en uw budget. Geen verrassingen of onverwachte  financiële uitschieters: daar zit niemand op te wachten. 

Uw interieur moet bestand zijn tegen de uitdagingen van het dagelijks leven. Het moet dus tegen een stootje kunnen. De juiste materialen en een perfecte afwerking verlengen de levensduur van uw interieur op maat. Onze collega’s voorzien u graag van een duurzaam en uniek interieur op maat. 

Werkwijze interieur op maat

Uw voorkeur is ons uitgangspunt. Wij brengen graag uw ideeën tot leven in de stijl die bij u past. We gaan graag met u in gesprek. Zo stemmen we duidelijk af welke specifieke functies of materialen perfect aansluiten bij uw persoonlijke stijl. 

Stap 1 – Onze experts voorzien u graag van inspiratie rondom uw interieur op maat. We bekijken samen uw situatie en bijpassende mogelijkheden

Stap 2 – We brengen uw wensen, budget en voorkeuren nauwkeurig in kaart. U krijgt een passend en persoonlijk advies waarin uw wensen en eisen zijn meegenomen

Stap 3 – Alles wordt tot in detail met u doorbesproken. We betrekken u continu nauw bij het gehele proces. Het eindresultaat zal zo gegarandeerd voldoen aan uw verwachtingen. 

 

De voorwaarden van Weren 

Wij zijn de partner waar u van op aan kunt. We werken niet voor u, maar met u samen. Bij ieder interieurproject dat we realiseren, denken we het hele proces met u mee. Zo kunt u altijd uitgaan van:

  • Een eerlijk advies over interieurontwerp en materialen
  • Efficiënt uitgevoerd werk volgens een overzichtelijke planning
  • Onze vakmensen, waar wij en straks ook jij, trots op mag zijn 
  • Modern apparatuur waarmee we al uw wensen mogelijk kunnen maken
  • Een kwalitatief hoogwaardig interieur op maat met een perfecte afwerking en eindresultaat.

De plaatsing van uw interieur

Uw interieur op maat wordt zo veel mogelijk gerealiseerd in ons machinepark. Daar hebben wij de beste tools en u de minste overlast. In uw gedetailleerde planning rondom productie en plaatsing van uw interieur leest u gemakkelijk af wanneer wat af is. Dankzij deze efficiënte werkwijze realiseren we in korte tijd uw interieur op maat. 

Uw woning in optimale staat

Bij Weren mag u het complete plaatje verwachten. Weren Interieurprojecten adviseert, ontwerpt en realiseert interieurprojecten. We doen dat voor bedrijven en particulieren. Van een eerlijke advies tot een indrukwekkend eindresultaat, en alles daartussenin.

We helpen u graag met het realiseren van functionele leefruimte. Een verlengstuk van uw persoonlijkheid.