Badkamermeubel op maat: functioneel en stijlvol

Ieder huis, iedere ruimte en dus iedere badkamer is anders. Net zoals ieders persoonlijke voorkeur ook van elkaar verschilt. Een badkamermeubel op maat is in onze ogen dan ook een logische keuze. Wij bieden maatwerkoplossingen voor badkamermeubels. Een meubel voor in uw badkamer, dat aansluit op uw ruimte en wensen.

Een passend badkamermeubel voor iedere situatie 

Bent u al een tijd op zoek naar de oplossing voor uw persoonlijke situatie? Heeft u een specifieke wens waar u professionele hulp bij kunt gebruiken? Wij helpen u graag met persoonlijk en passend advies. Waar standaard meubilair niet altijd aan uw wensen en situatie voldoet, komen wij graag met u meekijken en denken. Er is veel mogelijk bij Weren. Denk bijvoorbeeld aan: 

 • Wastafelmeubelen
 • Badmeubelen
 • Wastafelkasten
 • Wastafel onderkasten
 • Badkamermeubelen

Uw badkamermeubel op maat gemaakt

Bij het ontwerpen van uw badkamermeubel biedt Weren Interieurprojecten altijd een passend en eerlijk advies. We houden daarbij rekening met uw wensen en eisen. Alles wordt tot in detail met u doorgesproken, zodat het eindresultaat gegarandeerd voldoet aan uw verwachtingen. 

Gedurende het hele proces van uw badkamermeubel op maat draagt Weren zorg voor hoogwaardige kwaliteit en een perfecte afwerking. Onze vakmensen hebben oog voor interieur en detail.

Waarom kiezen voor badkamermeubels op maat?

Exclusief ontwerp

Met een op maat gemaakt badkamermeubel bent u verzekerd van een uniek en exclusief ontwerp. Geen standaardoplossingen, maar een badkamer die volledig is aangepast aan uw persoonlijke smaak en levensstijl. Bij Weren werken we met vakmensen.

Unieke functionaliteit

Met een op maat gemaakt badkamermeubel kunt u de functionaliteit van uw badkamer maximaliseren. Of u nu behoefte heeft aan

 • extra opbergruimte,
 • een dubbele wastafel
 • specifieke afmetingen nodig heeft

wij kunnen aan al uw wensen voldoen.

Stijlvol design

Een badkamermeubel op maat biedt u de mogelijkheid om een uniek design te creëren. Een design dat perfect past bij de stijl van uw badkamer. Of u nu houdt van een moderne, minimalistische uitstraling of juist een klassieke en elegante look verkiest. Bij Weren hebben we een breed scala aan materialen, kleuren en afwerkingen om uit te kiezen.

Onze vakmensen helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes om zo uw ideale badkamermeubel op maat te realiseren.

Wij begrijpen dat u uw badkamer snel weer in gebruik wil nemen. Daarom zorgen we voor een snelle en vakkundige installatie van uw op maat gemaakte badkamermeubel.

Ton Weren

Eigenaar Weren Interieurprojecten

Over Weren

Weren is een toonaangevend Boxmeers bedrijf gespecialiseerd in interieurmaatwerk, keukens en badkamers. Met jarenlange ervaring en vakmanschap leveren wij badkamermeubels van hoge kwaliteit. Bij Weren geloven we in persoonlijke service en maatwerkoplossingen.

De werkwijze van Weren 

In gesprek met u beslissen we samen wat er nodig is voor uw badkamer. We houden rekening met uw wensen en stijl. Het besproken idee wordt vervolgens uitgetekend. Na uw goedkeuring delen wij een gedetailleerde planning.

Deze planning gaat over de productie en de plaatsing van uw badkamer meubel op maat. Zo weet u precies wat en wanneer u uw meubel tegemoet kunt zien. Uw meubel wordt gemaakt in ons indrukwekkende machinepark. U ervaart daardoor minder overlast. 

Voordelen van Weren badkamermeubel op maat

 • Onze badkamermeubels op maat worden vervaardigd met behulp van hoogwaardige materialen en met oog voor detail.
 • Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring in het maken van maatwerk meubels en streven naar perfectie in elk project. 
 • Wij begrijpen dat u uw badkamer snel weer in gebruik wil nemen. Daarom zorgen we voor een snelle en vakkundige installatie van uw op maat gemaakte badkamermeubel.

Realiseer uw droombadkamer

Bent u geïnteresseerd in een badkamermeubel op maat van Weren? Neem contact met ons op. Wij staan voor u klaar om u te helpen bij het creëren van de badkamer van uw dromen.

Samen zorgen we ervoor dat uw badkamermeubels perfect aansluiten bij uw wensen, smaak en levensstijl. Maak vrijblijvend een afspraak en ontdek de mogelijkheden van op maat gemaakte badkamers.

Veelgestelde vragen

Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. 

Wat kost een badkamermeubel op maat?
De kosten van een badkamermeubel kunnen sterk variëren. Dit is afhankelijk van verschillende factoren zoals de grootte, kwaliteit, materiaal en extra functies. We zorgen er altijd voor dat onze projecten aansluiten bij uw beschikbare budget. Neem vrijblijvend contact op, we helpen u graag verder.
Waar moet je op letten bij een badkamermeubel op maat?
Bij de aanschaf van een badkamermeubel op maat raden we u aan om van tevoren goed na te denken over wat uw wensen zijn. Vervolgens gaan wij met u in gesprek om dit duidelijk op papier te krijgen. U kunt van ons altijd een eerlijk advies verwachten. Onze vakmensen hebben de juiste kennis in huis om u te voorzien van professioneel advies.
Wat is het beste materiaal voor een badkamermeubel op maat?
Wij realiseren een passend badkamermeubel op maat waarbij rekening wordt gehouden met uw voorkeuren. Qua materiaal is er tegenwoordig veel mogelijk. Afhankelijk van uw materiaal voorkeur kijken we of dat een veilige keuze voor een badkamre is. We streven altijd naar een passende oplossing.