Keuken Boxmeer? Weren ontwerpt en realiseert

Wanneer u zoekt op keukens Boxmeer en omgeving, dan komt u al snel uit bij Weren Interieurprojecten. Voor exclusieve keukens, maatwerk keukens en een keuken ontwerp dat volledig aansluit bij uw wensen en eisen bent u bij ons aan het juiste adres! 

Onze keukenexperts denken graag met u mee over het ontwerp. Een werkzame indeling is daarbij een van onze uitgangspunten. De inrichting moet goed aanvoelen en uw apparatuur handig geplaatst.

Design

Gebruiksvriendelijkheid

Materiaalgebruik

Duurzaamheid

Budget

Onze werkwijze

Samen met u gaan we in gesprek over uw wensen en verwachtingen. We delen onze ervaring en adviezen rondom uw keuken ontwerp. We denken mee over hoe uw inrichting het beste tot zijn recht komt.

We houden van korte lijntjes en staan graag in nauw contact. We maken een overzichtelijke planning en deze delen we met u. Zo weet u gedurende de realisatie van uw keuken waar we mee bezig zijn en wat u kunt verwachten.

Weren inspireert, van Boxmeer tot Nijmegen

Wanneer u zoekt op keukens Boxmeer en omgeving, komt u al snel uit bij Weren Interieurprojecten. Voor keukens, maatwerk keukens en een keuken ontwerp kunt u bij ons terecht. Wij zijn u van dienst van ontwerp tot realisatie. 

Begeleiding tijdens het hele traject

Wij kunnen u gedurende het traject naar uw droomkeuken begeleiden. Van het bieden van betrouwbaar advies tot aan de realisatie van uw keuken. Weren Interieurprojecten is de specialist in het ontwerpen en bouwen van keukens Boxmeer op maat

Al sinds 2003 zijn wij gelegen te Boxmeer. Inmiddels zijn we een begrip in Boxmeer en omstreken. Van particulieren tot bedrijven.

Personeel waar we trots op zijn 

Ons personeel heeft gouden handjes, daar zijn we dan ook erg trots op. Dankzij de inmiddels jarenlange ervaring die zij hebben opgedaan is geen project voor hen te gek. Zo zorgen we al jaren voor prachtige keukens in Boxmeer, waarbij de wensen van de klant centraal staan! Wij besteden veel aandacht aan de kwaliteit en afwerking van uw keuken Boxmeer  en hebben oog voor detail. 

Weren keukens Boxmeer

 • Levert maatwerk keukens van hoge kwaliteit
 • Is specialist in de realisatie van exclusieve keuken
 • Biedt een betrouwbaar advies bij elk keukenproject
 • Combineert inspiratie met uw wensen en eisen

Mijn keuken is professioneel gerenoveerd!
Van offerte tot oplevering is alles perfect verlopen.

Frans van Kraaij

keuken boxmeer
keuken boxmeer
keuken boxmeer

Bekijk ons portfolio 

Of u nu als particulier op zoek bent naar die ultieme droomkeuken of als bedrijf een praktische doch stijlvolle keuken wilt laten realiseren; Weren Interieurprojecten is de juiste keuze voor elk uniek design en voor iedere specifieke inrichting. 

Met Weren kiest u voor een betrouwbare partner die u een eerlijk advies, een passend ontwerp en een zorgvuldige realisatie van uw keuken kan bieden. Benieuwd? Neemt u dan eens een kijkje op onze website en laat u inspireren door ons werk.

De perfecte keuken Boxmeer ontwerpen

Maatwerk keukens is onze specialiteit. Weren Interieurprojecten draagt zorg voor een duurzame oplossing met het juiste materiaalgebruik en optimaal bedieningsgemak. En dat alles aansluitend bij uw budget.

Bij Weren Interieurprojecten hebben we jarenlange ervaring in het ontwerpen en bouwen van exclusieve keukens. Daarbij werken wij altijd efficiënt volgens een overzichtelijke planning en met ervaren en gemotiveerde medewerkers.

Oog voor duurzaamheid

Weren Interieurprojecten zorgt voor hoogwaardige kwaliteit. Het eindresultaat heeft altijd een perfecte afwerking. Wij hebben dan ook een uitstekende reputatie op het gebied van ontwerpen en realiseren van exclusieve keukens voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Bent u op zoek naar de perfecte bedrijfskeuken of de keuken van uw dromen? Neemt u dan eens contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen over keuken Boxmeer

Wat kost een gemiddelde keuken inclusief montage?

De kosten van een keuken inclusief montage kunnen sterk varieren. Dit is afhankelijk van de grootte van de keuken, de materialen, de merken en de complexiteit van het ontwerp. Grofweg zouden we het volgende overzicht kunnen aanhouden. 

Budget keuken
Kosten: €3.000 – €7.000
Kenmerken: Basismaterialen, standaard apparatuur, eenvoudige ontwerpen.

Middenklasse keuken
Kosten: €7.000 – €15.000
Kenmerken: Betere materialen (zoals natuursteen voor werkbladen), merkapparatuur, meer ontwerpopties en extra functies.

Luxe keuken
Kosten: €15.000 – €30.000+
Kenmerken: Hoogwaardige materialen (zoals marmer, graniet), topmerken apparatuur, maatwerk ontwerpen en mogelijk ingebouwde technologie.

Welk merk is het beste voor keukenapparatuur?

Wij werken graag samen met merken zoals Bosch, Bora, Miele, Novy en Quooker. Mogelijk heeft u uw eigen voorkeur als het gaat om merken, dat is geen enkel probleem.

Waar moet je op letten bij het kopen van een keuken Boxmeer?

Bij de aanschaf van uw nieuwe keuken zijn er verschillende factoren waar u op moet letten. 

 • Budget
  Bepaal van tevoren hoeveel u wilt uitegeven aan uw nieuwe keuken inclusief montage en apparatuur. Bespreek dit ook met ons, wij houden altijd rekening met uw budget. 
 • Ontwerp & layout
  Bekijk en bedenk goed welke materialen en apparatuur u wilt gaan gebruiken. Wij denken met u mee over het beste ontwerp en layout van uw keuken. 
 • Installatie
  Goede montage is cruciaal. Wij staan garant voor de beste afwerking voor uw keuken.
 • Vergelijk en doe onderzoek
 • Wij begrijpen dat u meerdere opties bekijkt. We moedigen dit dan ook altijd aan. Verdiep u in de eerdere projecten en bekijk vooral eerst de reviews voordat u met een bedrijf in zee gaat. 

Bekijk hier de reviews van Weren.