0485 371868 info@weren.nl
Bosch inbouwapparatuur

Bosch inbouwapparatuur

Alle ingrediënten voor een perfecte keuken.

De keuken is het hart van je huis. Een plek waar je een fijne sfeer wil ervaren en een persoonlijke ruimte waar je dagelijks maaltijden bereid. Met talloze functie helpen Bosch ovens je om steeds weer gezonde en gevarieerde gerechten op tafel te zetten. Dankzij het strak en consequent uitgevoerde design combineren de ovens ook mooi met andere Bosch inbouwapparatuur.

Perfecte resultaten bereik je met Serie 6.


Met Serie 6 biedt Bosch gebruiksgemak tijdens het koken. Met de AutoPilot optie wordt elk gerecht een perfect succes dankzij een van de automatische programma’s. De perfecte temperatuur van jouw gerechten bereik je met de ingebouwde kerntemperatuurmeter. Ook biedt Serie 6 de pyrolyse-functie, hiermee reinig je zeer eenvoudig je oven waarmee je na afloop alleen nog de oven met wat keukenpapier hoeft af te nemen.

Alles op 1 lijn gebracht met Serie 8.

Bij het inrichten en samenstellen van je keuken bieden Serie 8 apparaten maximale vrijheid. Zo zijn de hoogte van de panelen en het design van de displays in de gehele serie gelijk. Of je jouw apparatuur nu boven of naast elkaar wilt plaatsen, het plaatje is altijd perfect. Daarnaast bieden de Serie 8 modellen ook de meeste functies en zorgen voor alle vrijheid en creativiteit in de keuken.

Lees meer

Lees hier meer over ‘Wie is Weren Interieurprojecten‘.

Lees hier meer over ‘Maatwerk interieurs‘.

Lees hier meer over ‘Interieurprojecten‘.