0485 371868 info@weren.nl

Uw badkamer laten ontwerpen door Weren

Een prettige badkamer, van alle gemakken voorzien. Wel zo prettig, het is immers de plek waar u uw dag begint. Een goed ontworpen badkamer is niet alleen mooi, maar ook functioneel en comfortabel. Bovendien wordt er goed gekeken naar hoe we het maximal uit uw ruimte kunnen halen.

Een stijlvolle en naar uw eigen behoeften voorziene badkamer is een droom van veel mensen. Weren staat u graag bij met een een op maat gemaakt ontwerp. Uw badkamer laten ontwerpen aan de hand van professioneel advies. We begeleiden u gedurende het hele proces.

Ontspannen uw dag beginnen en eindigen

Wij zijn van mening dat een badkamer veel meer is dan simpelweg een praktische ruimte. Uiteraard, het dient vooral om de dag fris te beginnen. Maar het is ook de plaats waar u tot rust komt na een lange dag werken. Even terug trekt voor een warme douche of ontspannen bad. 

De badkamer is een van de meest persoonlijke ruimtes in huis. Wanneer u gaat nadenken over uw badkamer laten ontwerpen, merkt u al snel dat het veel meer is dan een plek waar u uw tanden poetst. Er zijn talloze mogelijkheden om uw badkamer in een oase van rust te transformeren. Onze ervaren ontwerpers vertellen u graag meer. We denken graag vrijblijvend met u mee.

“Voor mij is het allerbelangrijkste dat de klant tevreden is”

Ton Weren

Eigenaar Weren Interieurprojecten

Waarom een badkamer ontwerp laten maken?

Er zijn een aantal redenen waarom u zou kunnen overwegen om uw badkamer te laten ontwerpen.

Persoonlijke stijl

Een op maat gemaakt badkamer wordt geheel afgestemd op uw wensen en stijl. U bepaalt samen met onze ontwerpers de kleuren, materialen, verlichting, meubilair, etcetera. 

Efficiënte indeling

Uw badkamer laten ontwerpen is de kans om uw indeling te herzien. Onze ontwerpers bekijken uw persoonlijke woonsituatie en herindelen de ruimte tot de meest praktische versie. Zo halen we alles uit uw badkamer.

Comfort en ontspanning

Comfort en ontspanning staan hoog in het vaandel bij het ontwerp van uw nieuwe badkamer. We kijken samen naar hoe we dat het best kunnen realiseren. Een ruime inloop douche? Een fijn diep ligbad? We nemen u graag mee in de mogelijkheden.

Over Weren 

Weren is een toonaangevend Boxmeers bedrijf gespecialiseerd in maatwerk meubels, keukens en badkamers. Met jarenlange ervaring en vakmanschap leveren wij keukens van hoge kwaliteit. Bij Weren geloven we in persoonlijke service en maatwerkoplossingen.

Sinds 2004 zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen van badkamers. Wij adviseren, ontwerpen en realiseren afgestemd op uw woonwensen. Een badkamer ontwerp van Weren kent meerdere voordelen: 

  • Unieke badkamer op maat, volledig naar uw wens
  • Gebruik van hoogwaardige materialen en vakmanschap
  • Ruime keuze in stijlen, kleuren en afwerkingen
  • Professioneel advies en begeleiding gedurende het hele proces

Veelgestelde vragen

Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. 

Wat houdt het proces van het laten ontwerpen van een badkamer in?

Samen met u gaan we in gesprek over wat uw wensen rondom uw nieuwe badkamer zijn. We gaan aan de hand van uw wensen en budget met ontwerpen. Na uw goedkeuring van het ontwerp gaan we over tot de realisatie. Het gehele proces houden we u betrokken.

Is het mogelijk om een badkamer te laten ontwerpen binnen een specifiek budget?

Ja, dat is mogelijk. Voordat we beginnen met ontwerpen bespreken we eerst wat uw budget is. Aan de hand daarvan starten we met het ontwerpen. We proberen altijd het maximale uit uw budget te halen.

Wat kost een badkamer laten ontwerpen?

De kosten van het laten ontwerpen van een badkamer zijn, zonder u gesproken te hebben, lastig te bepalen. Het kostenplaatje is geheel afhankelijk van uw wensen en woonsituatie. We houden altijd rekening met uw budget en proberen daar het maximale resultaat uit te halen.

Hoe lang duurt de verbouwing van een badkamer?

Kleine Badkamerrenovatie (2-3 weken):

Bij eenvoudige renovaties van kleine badkamers, waarbij de lay-out grotendeels behouden blijft en er weinig structurele veranderingen zijn, kan de renovatie doorgaans in ongeveer 2 tot 3 weken worden voltooid.

Gemiddelde Badkamerrenovatie (3-6 weken):

Voor badkamers met een gemiddelde grootte en wat complexere ontwerpelementen, zoals het verplaatsen van sanitaire voorzieningen of het vervangen van leidingen, kan de renovatie ongeveer 3 tot 6 weken duren.

Grote Badkamerrenovatie (6 weken of langer):

Grote badkamerrenovaties, waarbij de hele indeling wordt gewijzigd, uitbreidingen worden toegevoegd of ingrijpende structurele wijzigingen worden doorgevoerd, kunnen 6 weken of langer in beslag nemen.